tiistai 28. heinäkuuta 2015

12 päivää lähtöön!

Iik!

Satuin tossa yks päivä vilkaisemaan seinäkalenteriin ja tajusin että lähtöön on enää alle kaks viikkoa! Siis parin viikon päästä mä oon jo thuolla, jossakin, enkä oikeesti tiiä yhtään missä!
  Oon ottanu pari viikkoo tosi rennosti, ajellu ympäri Suomea ja viettäny arvokasta aikaa sukulaisten ja kavereiden kans, mut nyt alkaa pikkuhiljaa pikkune paniikki iskee. Tuntuu että aika loppuu KESKEN!! Tuntuu että vielä ois niin paljon asioita tekemättä.
  Kertailen  koko ajan mielessäni että onhan mulla nyt kaikki mitä tarviin; passi, viisumi, se kamala paperiläjä, matkalaukut ja !!hammasharja!!. Samalla panikoin myös että eihän mulla oo mitään mitä ei saa olla esim. raketteja... ei sitä ikinä tiiä mitä sinne vahingossa pakkaa! :D (Onneks meitä lähtee Suomesta viis tyttöä samaan aikaan niin luultavasti vältytään suurimmilta kohelluksilta.)
  Mutta nyt Suomen kesä pistää parastaan joten mä aion nauttia siitä. Myöhemmin alan suunnittelemaan ens viikonlopun läksiäisiä, ettimään lisää tuliaisia ja jotain ihme adapteria.


          Pikku hiljaa oon valmistautunu hommaamalla esim. noita lahjoja
            host perheelle. Löysin myös tollasia pikkusia Suomen lippuja
            joita meinaan sit tunkee joka paikkaan hihii!


4 kommenttia:

  1. Heii ! Tää sun blogi on yli-ihana, jään niin innolla lukemaan (: ja noista adaptereista, mä otin kaks mukaan ja todellaki ne tulee tarpeeseen esim et voi olla kone ja puhelin samaan aikaan lataukses ! Ja koitetaan järkätä niin että ehitään nähä ennenku lähen Suomeen (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva juttu!😊 joo kyllä me ehitää, sovitaa joku hyvä päivä! ja hei vitsi hyvä kun sanoit, käympä hommaamassa toisenki! 😅

      Poista
  2. Samoja fiiliksi täälläkin.. Haha, en oi niin varma tost et vältytään kohelluksilta :D

    VastaaPoista