lauantai 8. elokuuta 2015

Viimiset Suomesta

2 yötä!


Päivät vähenenee ja sitä mukaa yöunet! Joka yö oon nähny unta että oon joko Amerikassa, menossa sinne tai kamppailemassa jonkun tulli-ihmisen kanssa ruisleivästä! (Yritän siis tottakai ottaa sitä mukaan) Eli kyllä tässä vähän ajatukset pyörii lähdössä.
   Maanantai aamuna startataan auto kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja lento lähtee klo16. Lentoo ennen tirautetaa vielä itkut, sanotaan heipat ja sit suunnataan Suomi-tytyjen kans kohti check-iniä.
   New Yorkissa ollaan John F. Kennedyn lentokentällä noin klo 3 yöllä Suomen aikaa ja sieltä mennään suoraan New Yorkin Au Pair schoolille. Siellä meillä onkin sit kolme intensiivistä päivää jonka aikana suoritetaan ensi-apu kurssi, opitaan turvallisuus jutskia ja muuta hyödyllistä kuten anger managementtiä! Kui jännää!
   Perjantaina hypätäänkin sit busseihin jotka vie meijjät host-perheiden luo. Mun host-äiti Annalise jo naureskeliki että mitä jos ne unohtaa hakea mut sieltä bussipysäkiltä. (minä: pientä vaivaantunutta naurua ja "please do") Tottakai se oli vitsi ja toi äiti on muutenkin tosi symppis ja hauska!
   That's all I know so far joten nyt sit van matkaan ja katotaan missä seuraavaks kirjottelen! :)



The best farewell party with all my best friends! Big heart <3


Thank you all! I am so gonna need these!

Dollars and schedules set!


Ridiculously happy fangirls with Jussi Rainio.



Nyt on Suomen kesä naatittu ja voi hyvillä mielin lähtee              kohti jenkkilää! Kiitos ja näkemiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti