sunnuntai 16. elokuuta 2015

Training school

Huh ja huh!

We made it! Ensinnäkin päästiin perille, ketään ei käännytetty kentällä eikä ykskään laukku hukkunu (vaikka kitaran perässä pitiki vähän juosta) Lennoille ehittiin hyvin ja ne meni nopsaa hyvässä seurassa ja viiniä nautiskellen (pakkohan se oli viimeiset viinit nauttia, Amerikassa kun ei olla vielä aikuisia haha)
   25h valvomisen jälkeen päästiin vihdoin training schoolille jossa meijjät jaettiin huoneisiin ja päästiin vihdoin nukkumaan. Mä olin viimenen joka tuli meijjän huoneeseen (jossa oli siis mun lisäks 7 saksalaista) joten sain tottakai ihanan lattiapaikan.
   Voitteko kuvitella, meitä oli siellä koululla neljäSATAA au pairia ja niistä 80% oli saksalaisia.Kyllä! Mun huonekaveritkin puhui mulle koko ajan saksaa vaikka toitotin niille etten ymmärrä, loppu viikosta vaan naureskelin ku ne puhui vieläkin mulle saksaa. Se oli aika huvittavaa. Pitäis tehdä joku huikee meme tosta :D
   Neljä päivää meni tosi nopsaa, oli tosi pitkiä oppitunteja mut meillä oli ihan paras opettaja Peggy ja meijjän ryhmässä oli muutenkin tosi huippuja tyyppejä (ne saksalaisetkin oli ihan kivoja oikeesti) Ruoka oli aika kamalaa suoraan sanottuna (pizzaa ja muuta roskaa) ja pari kertaa tuli ikävä perunaa, ruisleipää ja mustikoita mutta kaiken pelasti aamuinen KAURAPUURO! (Tytöt naureskelee nyt kun ne lukee tän ja muistelee meijjän aamupaloja)
   Au Pair school viikko meni loppujen lopuks tosi nopeesti ja meillä oli tosi hauskaa (ehkä oltiin vaan liian väsyneitä), tavattiin tosi paljon uusia ihmisiä ja kaiken kruunas keskiviikon New York City trip ja Top Of The Rock. En malta oottaa että pääsen seikkailemaan sinne taas, kaikessa rauhassa. :)



 Just the most beautiful view from the airplane.

How cool was our airplane?! With all the music and 
movies and stuff!


St.Johns University from the outside.It wasn't quite 
as nice from the inside to be honest.

All the material we used in the class. 
I learned so much!


Guy that we trained firstaid with. 
Little scary, don't you think?

Such an amazing group. We became such good
 friends during the week<3


New York City baby!




3 kommenttia:

  1. Lähetän sulle samantien mustikoita ja ruisleipää vähän postissa... Eiku en :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei oo ehkä niin akuutti hätä, mut sit on ku mun varastot loppuu! :D

      Poista
  2. Hahah mistä arvasit et nauran ;DD

    VastaaPoista