lauantai 26. joulukuuta 2015

Halloween!

Jenkkien juhla


Kyllä todellakin. Siis ite en oo koskaan ollu ihan pähkinöinä halloweenista. Ylä-asteella aina pidettiin kunnon halloween-mehubileet mut viime vuosina halloweenin juhliminen on ollu vähän laimeempaa. Tai siis joo, kyllä aina jotkut kissan korvat on pistetty tai jotain feikki haavoja mutta täällä tää juhla on ihan eri sfääreissä. 
   Joka talo (ainakin Ryessä) on hämähäkin seitin peitossa, pihat täynnä mitä pelottavampia zombeja, luurankoja ja kurpitsoja. Joillaki pihoilla soi semmonen pelottava musiikki ja mitä tahansa voi kuvitella.
   Lauantaina päivällä mentiin perheen kanssa Country Clubille lounaalle ja siellä oli lapsille haunted house (pelottelu huone??), askarteluhuone, notkuva buffet ja vaikka mitä ja sitte illalla lapset kiersi taloja ja keräs karkkia. Ite en päässy meijjän tyttöjen mukaan kun lähettiin Suomi-tyttöjen kanssa Cityyn mutta käytiin pienellä kierroksella tässä naapurustossa niin että näin senkin touhun (viisaana jätin puhelimen kotiin, joten trick and treatista ei oo kuvia)
   Pakko sanoa että ihan hauskaa aikaa oli noi pari halloween-viikkoa vaikka samalla tosi turhaa (ja kallista). 
   Paras ja pelottavin juttu halloweenina oli ehdottomasti Playlandin (eli Ryen huvipuiston) haunted house jonne mentiin meijjän LCC-ryhmän kans ja joka oli ylivoimaisesti pelottavin tollanen pelotustalo missä oon ikinä ollu, johtuen ehkä siitä että jouduin erityispelottelun kohteeks! :D Nimittäin melkein alusta asti mua alko seuraamaan semmonen zombiraksamies joka hönki niskaan (henki haisi muuten pahalta), tuijotti ja murisi ja seuras muuten ihan loppuun asti. 
Hauskaa oli ja ehkä mulle jäi tästä jotain käteen, ehkä järkkään ens vuonna suomessa sitten kunnon american style halloween juhlat!





Playland haunted house 2015 with Anais LCC group!

Pumpking carving with Lila! Wicked fun! I am
 definitely going to do this again!

APPLE PICKING WITH THE WHOLE FAMILY!


APPLE PICKING VIEWS! 

Me picking like a pro!

Notice! My host dad in the tree! :D

Invitation for the halloween lunch at the club.







1 kommentti: