sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu

Merry Christmas everyone!



Täällä joulu meni vähän erikaavalla kun yleensä meillä kotona!
24.päivä oli ihan tavallinen arkipäivä paitsi että lapset ei ollu koulussa ja illalla mentiin host isän serkun kotiin jossa oli koko sen puolen suku paikalla. Tosi hauskaa ja äänekästä porukkaa, Italiasta kun on peräisin! Siellä syötiin ja juotiin ja pukki tuli  käymään ja anto lahjat serkuille. Mutta vasta yöllä pukki (eli minä) toi lahjat "kuusen alle" eli oikeesti ympäri olohuonetta koska niitä paketteja oli niiiiiiin paljon!! Sitte aamulla tytöt avas lahjat ja me lähettiin Annalisen ja Phoeben kanssa soup kitcheniin Bronxiin jakamaan jouluruokaa kodittomille!
Ite tykkäsin ihan sikana tosta soup kitchenistä ja haluisin todellakin ottaa ton tavan omaankin jouluun, tuli tosi hyvä olo kun sai kaiken materialismi hössötyksen keskellä oikeesti auttaa ja aidosti ilahduttaa! 
  Koin muuten kunnon yllätyksen ku kaiken tohinan keskellä törmäsin yhtäkkiä Dominickiin, hän on siis mun saksalainen kaveri Ryestä. Tää koko soup kitchen kun oli 40min (ja 11tunnin) päässä kotoo Bronxissa nii en todellakaa odottanu törmääväni kenenkää tuttuun!! Mutta ilmeisesti koko juttu olikin Rye-Harrison alueen organisoima joten selvisin järkytyksestä!:D
   Sieltä sitte ku tultiin kotiin alettiin kokkaamaan jouluruokaa; kalkkunaa, kinkkua, kahta stuffingia, vihanneksia, perunamuusia ja vaikka mitä kaikkee! Mut lähetettiin vielä äkkikauppaan ja sitte tuliki sukulaiset ja sit vaan syötiin ja avattiin lahjoja loppu ilta!
  Lisäjännitystä koko iltaan toi Charlie joka ensiks lensi rappuset alas kellariin ja sen jälkeen kaatu ja löi päänsä parkettiin! Ei kiva! Mutta siitä selvittiin ja kaikilla tais olla ihan mukava joulu!:)
  Mä sain kotoa jo aiemmin viikolla ihania paketteja (mm. Suklaata, purkkaa, salmiakkia, heijastimia, huovutetun ruisleivän ja vaikka mitä!!) enkä muutenkaan odottanu mitään lahjoja vaikka ite ostin kyllä kaikille hyvät lahjat mutta perhe oli onnistunu hankkimaan muutaman niin hauskan ja hyödyllisen lahjan että melkein tuli (taas) itku. Ton host-isän äiti on aina ihan huolissaan että näynkö ku käyn iltasin juoksentelemassa ja se on jo aiemmin antanu mulle kaks heijastin liiviä ja heijastin hupparin. No nyt tuli sarjaan jatkoa nimittäin sain kans heijastinpaitasa ja heijastinshortsit!!!:D aivan huikeeta, pitää varmaan pistää kaikki samaan aikaan päälle hahaha!






Nutcrackers in the city.

Rockefeller center christmas tree!


Radio City Hall Christmas Show!!
 I'm a lucky girl!




Soup kitchen and my volunteer friend Herb!

This is what I used to make "karjalanpiirakoita"
and they came out pretty good!!

American-Finnish rice porridge! Perfect!!<3

This is what my plate looked like on christmas dinner.
 DO you see something Finnish there?


Awesome Christmas Dinner! I love my whole host-family!



MERRY CHRISTMAS!<3






1 kommentti:

  1. Siellä todella jolly Christmas! Kiva, että pyöräytit heille piirakoita, kun tarvikkeetkin löytyi :)

    VastaaPoista